Internationell sommarkurs för musikpedagoger

maj 9, 2023
Featured image for “Internationell sommarkurs för musikpedagoger”

JaSeSoi ry i samarbete med OrffCat och CROSA välkomnar dig till den 23:e International Music Village 25-30.7.2023 i Ruokolahti, Finland.

The International Music Village är en intensiv utbildning för alla som använder musik i sitt arbete. Det är en inspirerande plats för musikpedagoger att fördjupa sina kunskaper inom musikens olika områden. Tidigare år har kursen varit en viktig kulturell mötesplats för pedagoger inom Orff-pedagogiken. The International Music Village är en global nätverksarena för musikpedagoger runt om i världen.

Kursen återvänder till vackra Ruokolahti som ligger 270 km nordost om Helsingfors (adress: Opistontie 21, 56100 Ruokolahti). Campuset är omgivet av vatten på tre sidor med strandbastu vid sjön. Grupptransport från Helsingfors kommer att ordnas.

Huvudpresentatörer 2023 är taiko-trumkonstnären och musikpedagogen ManMan Mui (Hongkong) och koreografen och lärare i dans och scenkonst Petri Kauppinen (Finland).

Här kan du hitta mer information om workshoparna och arrangörens anmälningslänk till kursen: https://jasesoi.com/in-english/international-music-village

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Senaste inläggen