Hilde Losvik är DUNKs nya verksamhetsledare

september 7, 2020
Featured image for “Hilde Losvik är DUNKs nya verksamhetsledare”

Hilde Losvik är jurist och har ett stort intresse för musik. Hon har jobbat med förvaltning och HR-frågor och fortbildat sig inom Music Management. Hilde är även sångerska och har både verkat som solist och körsångare i olika sammanhang.

Jag är tacksam för förtroendet att få leda DUNK:s verksamhet. DUNK är en fantastisk organisation som jag har följt i många år, och jag ser fram emot att få bidra till och arbeta för DUNK:s och den finlandssvenska kulturens framtid. I dagsläget har vi en svår situation i världen som starkt har påverkat kulturbranschen, men jag är säker på att branschen kommer återhämta sig och DUNK har en viktig roll i att stöda kulturen i Svenskfinland nu och i framtiden, säger Hilde Losvik.

Hilde besitter kompetens och kunskap som är värdefull för organisationen och kompletterar fint nuvarande personal och styrelse. Med hennes positiva och energiska personlighet har hon inspirerat oss. Vi på DUNK ser mycket emot att få Hilde som vår nya verksamhetsledare, säger Matilda Ångerman, tf. verksamhetsledare.

Hilde inleder sitt arbete måndag 28 september.

Vid vidare frågor kontakta Matilda Ångerman, matilda@dunk.fi

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Senaste inläggen