Festivalveckan

maj 3, 2021
Featured image Fallback
Skolmusikveckan har inletts och vi hoppas ni alla har möjlighet att ta del av det online program som erbjuds! Vi hoppas att SKOLMUSIK 2021 kan bidra till en känsla av tillhörighet och gemenskap och att vi speciellt under denna vecka kan uppmuntra till kreativitet och mera sång och musik runt om i skolorna. Ni får väldigt gärna använda #skolmusik2021 eller tagga vårt instagramkonto @skolmusik ifall ni gör postningar gällande Skolmusik så delar vi det även i vår kanaler!
Festkonserten
Skolmusikkonserten kommer att sändas på Yle fem på fredag 7.5 kl.10.30 och finns även tillgänglig på Yle Arena direkt från morgonen samma dag. I festkonserten framförs repertoaren med en stor orkester och under våren har det samlats in filmklipp från skolorna som kommer synas i konserten. Om man vill kan man ordna allsång i den egna skolan eller klassrummet när man ser på konserten. Vi bifogar här lite stämningsbilder från inspelningen av konserten!
Mosaikkonserter
Vi har fått in otroligt fina bidrag till mosaikkonserterna som vi har sammanställt i två videokonserter. Den ena konserten är med bidrag från lågstadieskolor och den andra från högstadieskolor. Vi hoppas att alla skolor tar del av dessa och låter er inspireras av varandra! Mosaikkonserterna finns tillgängliga för dem som anmält sig till Skolmusik
Workshops
Ni som har anmält er skola till workshops borde ha fått länkar till era workshoppar. Om er skola inte är anmäld, men ni är fortfarande intresserad av workshopparna, kan ni vara i kontakt med jessica@dunk.fi Online workshopparna är tillgängliga t.o.m. den 31.5!
Vimpelinstallationen
Vimpelprojektet håller som bäst på att byggas i Jakobstad och ni kan följa med processen och slutreslutatet på Skolmusiks instagram https://www.instagram.com/skolmusik/

The post Festivalveckan appeared first on Skolmusik 2021.

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Senaste inläggen