Skolmusiks projektledare

januari 31, 2023

Vi är glada över att få välkomna Johanna Frimodig till vårt gäng!

Jag heter Johanna Frimodig och kommer att fungera som projektledare för Skolmusik -24. Det här är ett projekt som jag tar mig an med öppen famn och entusiasm. Jag hoppas på att få vara med och skapa musikupplevelser som de unga ska få bära med sig en lång tid framöver.

Yrkesmässigt kommer jag direkt från Finlands svenska sång- och musikförbund, där jag var anställd som producent för sång- och musikfesten som ordnades i Helsingfors i juni i år, med ca 1500 deltagare. Evenemangsproduktion ligger nära mitt hjärta och jag organiserar gärna tillställningar i varierande storleksklass.

Jag trivs på resande fot och med många järn i elden. Däremellan varvar jag ner med familjen hemma i Helsingfors eller i vårt hus i Långvik i Kyrkslätt. Familjen, den består av min man Joakim och våra tonårsflickor Michelle och Minéa. Avstressande för mig är också att få ägna mig åt min största hobby, som är körsång. Jag är med i projektkören Exaudio, där vi i vår har en skivinbandning på agendan. Det är terapeutiskt att dyka ner i ett körverk eller noter som kräver ens fulla uppmärksamhet, hur effektivt man i den stunden glömmer bort allt annat och får koncentrera sig bara på ljud och samstämmighet med andra människor.

Johanna kan du nå på skolmusik@dunk.fi och 050 368 6295.

The post Skolmusiks projektledare appeared first on Skolmusik 2024.

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Senaste inläggen