Seminariedag: För en hållbar musikbransch på svenska i Finland

januari 11, 2024
Featured image for “Seminariedag: För en hållbar musikbransch på svenska i Finland”

Välkommen på en inspirerande seminariedag till Doo Bop-club i Vasa den 25 januari 2024 med temat För en hållbar musikbransch på svenska i Finland! Du får möjligheten att nätverka med andra professionella inom branschen och bidra till diskussionen om utvecklingen av Musik & Talang i framtiden.

För deltagande i seminariedagen bör du anmäla dig via anmälningsformuläret innan 24.1. Obs! Det finns ett begränsat antal platser, så skynda dig med anmälan för att säkra en plats. Du kan anmäla dig här: https://forms.gle/zgdmNAMPTG2THBvr5

Dagsprogrammet (Kl. 14:00-16:30) är kostnadsfritt för alla intresserade och kvällsprogrammet (kl. 18:00-21:00) har en liten avgift på 5€.

Bakgrund:

Musikkongressen och festivalen Musik & Talang har spelat en avgörande roll för musikbranschen i Svenskfinland under många år. Evenemanget hölls senast i september 2021 och har sedan dess varit på paus för att utvärderas och hitta sin nya form för framtiden. Efter en noggrann utvärdering och rapport av Fanny Sjölind som lanserades i augusti 2023 ser vi nu fram emot att skapa en mötesplats för nätverkande och kompetenshöjande, där vi tillsammans med intressenter och branschfolk kan diskutera och forma framtidens evenemang.

Program:

Programmet inleds med en rapportpresentation av Fanny Sjölind, följt av paneldiskussioner om framtidsutsikter för en musikkongress på svenska i Finland. Efter seminarieprogrammet hålls en längre paus för möjlighet till mingel och att gå ut på stan för middag. Efter pausen återvänder vi till Doo-Bop för att återskapa atmosfären från Musik & Talang-evenemangen med livemusik.

Tidtabell:

14:00 – 14:45 Rapportpresentation och frågestund med Fanny Sjölind
14:45 – 15:15 Musikuppträdande: YA! Live – studerande från YA! Musik
15:15 – 16:30 Paneldiskussion: Musik & Talang – Bakgrund och framtid. Panelister: Fanny Sjölind, Amie Borgar, Martin Enroth, Janne Hyöty & Sören Lillkung. Samtalet modereras av Johanna Stenback.
16:30 – 18:00 Paus
18:00 – 19:00 HJORD
19:00 – 20:00 Frida Andersson
20:00 – 21:00 Kuusikoski

Målgrupp:

Intressenter, musikutbildare, studerande, yrkesverksamma inom musikbranschen, m.fl. Seminariedagen är öppen för alla intresserade!

Vi ser fram emot att få träffa dig och dela denna dag med likasinnade som brinner för en hållbar musikbransch på svenska i Finland.

DUNK samarbetar med nyckelpersoner och organisationer i branschen för att skapa en meningsfull och inspirerande seminariedag. Seminariedagen stöds av Svensk-Österbottniska samfundet.

Har du frågor om seminariet? Ta kontakt med oss på info@dunk.fi.

The post Seminariedag: För en hållbar musikbransch på svenska i Finland appeared first on Musik & Talang.

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Senaste inläggen