Rosanna Halttunen, i förgrunden, har fördjupat sig i publikarbete inom DUNK.

DUNK på Mittnordiska kulturdagar

Mittnordiska kulturdagarna ordnas i år i Finland. Den 20–22 november samlas på Campus Allegro i Jakobstad en betydande grupp kulturaktiva, professionella och amatörer, från Norge, Sverige och Finland för att tillsammans fördjupa sig i årets tema: publikutveckling.

Du kan anmäla dig till Mittnordiska kulturdagarna fram till den 13 november på adressen via KulturÖsterbottens webbplats.

Från DUNK medverkar Rosanna Halttunen, som fördjupat sig i publikarbete i samband med Norbusangfestivalen i Borgå i juni 2019. Tillsammans med Martin Enroth berättar Rosanna om resultaten och utvecklingsmöjligheterna som publikarbetet ger före, under och efter en musikfestival.

Kulturdagarnas keynote-talare är Anu-Maarit Moilanen som
är projektchef för projektet Konsttestarna – Eight-graders as Art Testers: How to Engage Young People in Arts samt Nina Refseth som är administrativ direktör för museerna i Sör-Tröndelag. Nina föreläser kring rubriken Changing Times, Changing Audiences
– Changing Ourselves?

Mittnordiska kulturdagarna 2019 ordnas av KulturÖsterbotten vid Svenska Österbottens förbund för utbildning och kultur, i samarbete med staden Jakobstad, Yrkeshögskolan Novia, Österbottens förbund med flera.

Seminariet hålls parallellt med kammarmusikfestivalen RUSK.

Relaterade artiklar