Ungdomsrepresentant sökes till Norbusangrådet

april 3, 2023
Featured image for “Ungdomsrepresentant sökes till Norbusangrådet”

Är du mellan 15 och 25 år och intresserad av nordiskt samarbete och musik? Då kan du bli festivalvolontär och/eller DUNKs ungdomsrepresentant i Norbusangrådet. 

Ungdomsrådet är med och påverkar arrangemangen kring barn- och ungdomskörfestivalen Norbusang, som arrangeras årligen i ett av de nordiska länderna. 

Norbusangrådet träffas 2-3 gånger om året i olika nordiska städer (ibland hålls möten på distans). Genom att vara med i Norbusangrådet får du träffa musikintresserade människor från andra nordiska länder och lära dig om möteskultur. Ungdomsrådets medlemmar brukar också vara volontärer på festivalerna och kan därför ge feedback om festivalen.

Som volontär deltar du i praktiska arrangemang under festivalen, hjälper barn- och ungdomskörer som deltar i festivalen och hittar på roliga program för deltagarna tillsammans med de andra volontärerna.

Ungdomarnas resor, boende och mat betalas alltid av DUNK eller Norbusang. 

Det finns möjlighet att åka med som volontär till Norbusangfestivalen i Jönköping redan nu på våren, 17-21.5. Anmäl intresse per e-post till amanda@dunk.fi så fort som möjligt.

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Senaste inläggen