Aktuellt från DUNK under våren

mars 1, 2024
Featured image for “Aktuellt från DUNK under våren”

Kära läsare,

Verksamhetsåret 2024 har inletts med full fart på DUNK. Sedan årsskiftet har vi redan hunnit ordna en seminariedag för Musik & Talang och delta i EDUCA-mässan. Samtidigt rullar alla projekt framåt i rask takt och planeringen av Skolmusik 2024 är inne på slutrakan. Vi är mycket glada över att cirka 90 skolor och musikgrupper, och totalt nästan 3000 elever kommer att delta i festivalen.

Nedan kan ni läsa mera om vad som är på gång på DUNK under våren. Tack för ert intresse i DUNK, och hoppas att vi ses i vimlet på något av våra evenemang i vår!

Våriga hälsningar, Hilde Talus Losvik, verksamhetsledare

Vårt senaste nyhetsbrev är fullpackat med spännande uppdateringar:

◾️ Skolmusik 2024: Den stora musikfestivalen för skolelever äger rum den 24-25 april i Tammerfors! Mer info på www.skolmusik.fi
◾️ Körledarfortbildning: Anmäl dig till den femte och sista modulen inom dirigeringsteknik senast den 15 mars 2024. Info och anmälan: https://www.dunk.fi/korledarfortbildning/
◾️ Fortbildning för pedagoger: Utforska Klanglådans musikmaterial den 14 mars på Luckan i Borgå. Anmäl dig senast den 10.3 till emilia@dunk.fi.
◾️ Delta i MinKör-projektets vårtävling: Framför TEMPUS ADEST FLORIDUM med din kör!
◾️ ”Mot himlen” – Finlands Ungdomskörs vårkonsert: Den 25 maj kl. 19 i Tempelplatsens kyrka. En konsert om himlen, himlakroppar och fred.
◾️ Norbusang-körfestival 2024: Kommer att äga rum den 8-12 maj i Danmark.
◾️ Följ DUNK på TikTok: @ deungasmusikforbund
◾️ Uppdatering: Konstundervisningsdagarna 2024 flyttas till september i Jakobstad.

Missade du nyhetsbrevet? Läs allt här.

Prenumerera här på vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad med allt som händer hos DUNK! 🎵

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Senaste inläggen