Martin tackar för sig

juni 12, 2020
Featured image for “Martin tackar för sig”

Att få vara verksamhetsledare för DUNK har för mig varit en stor ära och ett privilegium som jag aldrig tagit för givet. Tillsammans med en stöttande styrelse och de finaste av medarbetare har jag fått vara med och skapa otaliga projekt och verksamhetsformer som bidragit med kunskap, social gemenskap och glädje åt tusentals personer under åren.

Jag har haft förmånen att få omge mig av ett brett nätverk experter på olika områden, och ur detta samarbete har många fina kontakter och goda vänskapsband skapats.

Jag har alltid varit en person som trivs med att jobba på det så kallade ”verkstadsgolvet”; bygga scener, rada stolar, städa, nattvakta och gå an. Det har varit ett rent nöje att få samarbeta med alla våra service- och tjänsteleverantörer under åren. Att få arbeta tillsammans med er har gett mig värdefull kunskap och insikter som jag nu tar med mig i mitt nya arbete hos Svenska kulturfonden. Att förstå vad som krävs för att driva föreningar och organisationer och välfungerande team, stora som små, är en av de viktigaste lärdomarna jag tar med mig.

Jag vill särskilt tacka alla anställda, praktikanter och volontärer som ställt upp för mig när jag behövt er hjälp. Till sist vill jag lyfta fram alla fantastiska lärare, elever och unga musiker jag har haft äran att få lära känna under åren! Till alla er vill jag hälsa på återseende – ni skapar framtidens kulturliv!

Vad händer på DUNK nu?

Arbetet som verksamhetsledare kommer inom kort att lediganslås, så håll ögon och öron öppna alla ni som är intresserade. Tills dess kommer Matilda Ångerman att fungera som ställföreträdare och håller ställningarna de kommande månaderna.

Tajmingen att lämna DUNK är den bästa möjliga just nu. Organisationen mår bra, projekten går framåt och mina kompetenta medarbetare och arbetsgrupper har tydliga ramar för arbetet. Personligen hoppas jag på många goda sökande till ”mitt jobb” och önskar alla stort lycka till och en god fortsättning!

Närpes den 12 juni 2020

Martin Enroth

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Senaste inläggen